Selasa, 03 Mei 2011

Here We Go "Avril Lavigne"

To day I wanna give you some music video from Avril Lavigne.
I love Avril since I'm in junior high school.
the 1st video I saw is 'I'm with you' and 'complicated'
I'm glad to be her fan. or maybe I can say "BIGGEST FAN" :)
I have Avril poster in my bedroom. It's look Awesome!!! ^^

oh iya, ngomong-ngomong soal Avril, si doi mau konser yang ke sekian kalinya lagi lohh di jakarta.
tepatnya tanggal 11 Mei 2011 ini..
naah. . . untuk ngilangin rasa penasaran, mending kalian lihat dulu deh aksi aksinya dalam Musik Video yang dia punya :D
yaaah biar skalian aja kalian hapalin lagunya, supaya kalo nonton konsernya nanti udah enjoy banget! 'cause you will not gonna be stranger in her concert ^^ 
well, I will show you Avril's Music Videos especially yang aku suka. mulai dari video jadulnya ampe video skrng!
all right... check this video out guys!
hope you enjoy....

Avril Lavigne - I'm with you
(Let It Go) 2002

Avril Lavigne - Don't Tell Me
(Under My Skin) 2004

Avril Lavigne - Girl Friend
(The Best Damn Thing) 2007

Avril Lavigne - Hot
(The Best Damn Thing) 2007

Avril Lavigne - What The Hell
(Goodbye Lullaby)  2011



Chaaoooo! (^o^)/
see you in concert :)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar